14 dic 2011

Taller: Treballem l'harmonia i el benestar

Tendim a cercar l’harmonia i el benestar a l’exterior, amb tot el que això comporta: culpar els altres de tot allò que ens frustra, mirar de compensar les mancances amb béns materials, sentir-nos sempre insatisfets, etc.

Tot canvia quan ens adonem que la font de la nostra felicitat es troba dins nostre i que podem aprendre a treballar amb la nostra ment i el nostre cos per sentir-nos millor i participar d’una forma activa i positiva en la nostra pròpia vida.

Quin propòsit millor per al nou any que canviar els vells patrons que ens bloquegen per esquemes més fructífers?

En aquest taller conjugarem les tècniques més pràctiques de coaching amb la saviesa i els bons consells del Feng Shui i aprendrem:

- A desenvolupar una sèrie de capacitats que ens ajudaran a orientar-nos millor en el nostre dia a dia.

- Tècniques de relaxament, autocontrol i resolució de conflictes.

- Com la simbologia present a la nostra vida ens condiciona de manera inconscient i com determina situacions que no aconseguim superar. Prendre’n consciència i canviar aquesta simbologia ens ajudarà a millorar.

- Com programem la nostra ment sense adonar-nos-en i petits trucs per programar-la en un sentit positiu i creador d’entorns favorables.

Mitjançant:


- Exercicis de meditació (interns) i pràctica (externa) de moviments i accions que ens ajudaran a desprendre’ns d’hàbits adquirits i actituds programades que impedeixen realitzar-nos i ens confonen a l’hora de prendre decisions.

- Consells personalitzats de Feng Shui per al creixement i la millora personals.

Impartit per Jordi i Montserrat Milian Batista.

Calendari: Dissabte 28 de gener de 2012, de 16 a 20 hores.
Preu: 50 euros.
Lloc: La Salamandra, carrer Burgos, 55, 08014 Barcelona.
Informació i inscripcions
Telèfon: 649 26 81 29
E-mail: jordimilianbatista@gmail.com
Més informació, aquí